Sparing

Strøm

Markedsføring av strøm

Vi bruker alle strøm og vi kjøper derfor også alle strøm. Skal du være med på noe morsomt kan du være med på å selge strøm. Strøm er noe vi alle trenger og strøm er noe vi alle må ha i de fleste situasjoner. Når du selger strøm er du med på å presse prisene helt i bunn på et produkt som er helt likt for absolutt alle. Ingen selger strøm som er bedre eller dårligere enn andre. Når det kommer til bensin for eksempel så er det forskjellig kvalitet på bensinen. Det er det ikke på strømmen. Strøm har lik kvalitet fordi all strøm er blandet i det samme nettet og blir sendt ut til de samme personene.

Kjøp strøm

Når du kjøper strøm er det viktig at du kjøper strøm et sted som gir deg den beste prisen, så lett litt for å finne billig strøm. Den beste prisen på strøm er den prisen som gir deg minst å betale for akkurat den strømmen som du trenger. I løpet av det siste er det viktig at du bruker mer tid på å analysere hva en strømselger sier til deg. Bruker du tid på en strømselger vil du fort vite hva de egentlig selger og hva de egentlig mener. Ikke alt er like lett og ikke alt er like bra å bruke tiden på. La oss se på noe områder en selger vil fokusere på.

Kampanje

Selger selgerne strøm som en del av en kampanje er det viktig å spørre nå denne kampanjen slutter og hva vilkårene blir da. Vanlige kampanjer binder deg ofte i kampanjeperioden og deretter. Da er det viktig å vite hva som kommer etterpå. Spør også om hvilke gebyrer og kostnader som faller på deg hvis du avbryter i kampanjeperioden. Når en kampanje slutter er det vanlig at prisen går opp. Det er ikke alltid like gøy å være med på. Du vil nok sikkert prøve å unngå dette slik at du heller bruker mer tid på å finne ut hva prisen er på strømmen når kampanjen er ferdig og du er tilbake til hverdagen.

Hva er i prisen?

Sjekk med selgeren om det kommer ekstra kostander i prisen, som administrasjonskostnader og fakturakostnader. Her baker mange selskaper inn det store ekstra slik at det fort blir veldig dyrt etter strømprisen er trukket fra. Hvis selgeren sier at alt er inkludert i prisen bør du be selgeren om en skriftlig garanti på at dette faktisk stemmer slik at du kan gå til selskapet med garantien blir det noen spørsmål om tid.

Hvordan betales prisen?

Når noen forteller deg at du må betale for noe er det ikke slik at du bare må betale. Du må også bruke tid og krefter på andre ting enn det som skal til. Spør selger om du betaler med e-faktura eller avtalegiro. Det beste er nettopp dette. Det koster ikke noe mer. Papirfaktura trekker vanligvis prisen opp, så du må unngå dette for alt der er verdt.